Catering

Een gezellig feest is onlosmakelijk verbonden met een lekker hapje. Onze cateraar en zijn team zorgen dan ook graag voor de inwendige mens. Samen met u selecteren wij een arrangement dat bij u past. Laat u verrassen door de fijnste producten van het land en uit de zee, van het fornuis en van de grill. Of het nu gaat om een compleet verzorgd buffet of een Oer-Hollandse bittergarnituur, wij denken graag creatief met u mee.
  
Ook zijn wij volledig ingericht op mensen met een dieet of allergie. Zo verzorgt onze huiscateraar op verzoek  o.a. glutenvrije, koemelkvrije, vegetarische  gerechten of lekker hapjes. Ook serveren wij natuurlijk speciaal gebak, suikervrije drankjes, aangepast brood en zelfs glutenvrij bier. 
     
 
Vraag vrijblijvend om meer informatie en/of maak een afspraak. Onder het genot van een heerlijke cappuccino of latté macchiato.

FOTO GALLERY :

Verhuur zalen

Het dorpshuis is ook prima geschikt particulieren en voor bedrijven voor het houden van (zakelijke en) feestelijke bijeenkomsten, cursussen, workshops e.d.

- lees meer

Commercieel verhuur

Het dorpshuis is ook prima geschikt voor bedrijven voor het houden van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, cursussen, workshops e.d. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor feesten, partijen, koffietafels etc.

De horeca van dorpshuis De Lier is in handen van Frank de Jong. Voor meer informatie over commerciële verhuurstarieven kunt u contact met hem opnemen met Frank de Jong, tel. 06-51168100 via dorpshuis De Lier tel. 0487-515551 of via info@horecadelier.nl.