Mogelijkheden

Het dorpshuis bied erg veel mogelijkheden door de diverse, verschillende ruimten. Doordat er tussen enkele ruimten schuifwanden geplaatst zijn, kunnen deze snel worden aangepast na gelang de grootte en/of intimiteit van de activiteit. Op dit moment is er een kleine vergaderzaal, een gymzaal, een grote toneelzaal, een hobbyruimte en een grotere vergader- cq cursusruimte. Deze laatste is makkelijk bij het bargedeelte en/of de voyer te trekken door de schuifwanden.
 
Samen met ons kunt u bekijken welke ruimte geschikt is voor uw vergadering, cursus, feest etc. Feesten in de bar kunnen gecombineerd worden met de gymzaal t.b.v. kleinere kinderen maar ook met de grotere vergaderruimte voor b.v. een diner of buffet. Kom gerust eens aan of maak een afspraak. Ook voor uw activiteit hebben wij een geschikte ruimte!

Het dorpshuis heeft diverse mogelijkheden:

Hartelijk Gefeliciteerd!

Met uw verjaardag, jubileum of huwelijk. Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Wij verwelkomen u graag in één van onze stijlvolle zalen. U wilt een knalfeest met dj of liveband in Den Dèèl? Of gaat u toch liever voor een intieme borrel in ’t Café? Wij nemen u de gehele organi- satie uit handen en zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De verschillende zalen van Dorpshuis de Lier vormen een sfeervol decor voor iedere gelegenheid. Natuurlijk kunt u de diverse ruimtes geheel naar eigen wens en smaak inrichten.

Ongedwongen
Bij ons geniet u van oprechte gastvrijheid in een ongedwongen sfeer. Een vakkundig team van medewerkers doet er alles aan om u thuis te laten voelen op uw eigen feest. Een warm welkom gecombineerd met een informele ambiance zorgt ervoor dat u ontspannen kunt genieten van uw bijzondere gelegenheid.

De inwendige mens
Een gezellig feest is onlosmakelijk verbonden met een lekker hapje. Onze cateraar en zijn team zorgen dan ook graag voor de inwendige mens. Samen met u selecteren wij een arrangement dat bij u past. Laat u verrassen door de fijnste producten van het land en uit de zee, van het fornuis en van de grill. Of het nu gaat om een compleet verzorgd buffet of een Oer-Hollandse bittergarnituur, wij denken graag creatief met u mee. Zie ook catering!

Minder leuke momenten
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor minder leuke momenten. Zo verzorgen wij koffietafels geheel naar uw wens. Wilt u soep? Gewone broodjes of juist luxe? Alles kan in overleg. Maar ook is het mogelijk om in ons gebouw een dienst van gedachtenis of afscheid te houden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zakelijke Evenementen

De multifunctionaliteit en centrale ligging maken van Dorpshuis de Lier een locatie bij uitstek voor zakelijke evenementen. Dankzij de representatieve doch ongedwongen ambiance voelt ondernemend Nederland zich bij ons bijzonder thuis. Nodig uw relaties of werknemers uit voor een gelegenheid waarover zij nog lang zullen napraten.

Vergaderingen en workshops
Organiseer uw vergadering of managementbijeenkomst in één van de multifunctionele ruimtes van Dorpshuis de Lier, voorzien van alle moderne faciliteiten zoals: een goede wifi-verbinding, een beamer, geluidsinstallatie, mega projectiescherm en oplaadpunt voor laptops en smartphones. Door slimme toepassingen zijn diverse ruimtes gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Zo kunt u een seminar of training bij ons combineren met presentaties of workshops. Wanneer de vele indrukken hongerig hebben gemaakt, ontvangen wij u met de geur van verse koffie en een smakelijke lunch. Onder het klinken van de glazen kunt na een enerverende dag heerlijk ontspannen in ons sfeervolle café. Zie ook catering!

Bedrijfsfeesten en relatie-events.
Een totaal verzorgde dag of avond voor uw personeel of relaties? Dat kan bij Dorpshuis de Lier. Hef het glas, praat, lach & dans en versterk zo de band met uw gezelschap. Wij hebben dé oplossing voor kleine en grotere groepen. Van een swingend bedrijfsfeest met live-entertainment tot een stijlvol relatie-event met uitgeserveerd diner. Wij denken graag creatief en innovatief met u mee over de perfecte invulling van uw gelegenheid. Laat u inspireren door onze exclusieve mogelijkheden.

Toneel, concerten, presentaties, cursussen, beurzen etc.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor toneel, concerten, presentaties, cursussen, beurzen etc. Zo heeft D’n Dèèl (toneelzaal) een verhoogd toneel met daaronder twee kleedkamers . We beschikken over een semiprofessionele lichtinstallatie. Deze wordt b.v. jaarlijks gebruikt door de organisatie van PocketPop, die al jaren hun finale houden in deze zaal. Verder is er een beamer met een scherm van 3 bij 4 meter speciaal voor grotere groepen en/of ouderen.

Alle zalen zijn , voorzien van alle moderne faciliteiten zoals: een goede wifi-verbinding, een beamer, geluidsinstallatie, projectiescherm en oplaadpunt voor laptops en smartphones. Ook hier geldt; neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon eens een kijkje nemen.

Verhuur zalen

Het dorpshuis is ook prima geschikt particulieren en voor bedrijven voor het houden van (zakelijke en) feestelijke bijeenkomsten, cursussen, workshops e.d.

- lees meer

Commercieel verhuur

Het dorpshuis is ook prima geschikt voor bedrijven voor het houden van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, cursussen, workshops e.d. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor feesten, partijen, koffietafels etc.

De horeca van dorpshuis De Lier is in handen van Frank de Jong. Voor meer informatie over commerciële verhuurstarieven kunt u contact met hem opnemen met Frank de Jong, tel. 06-51168100 via dorpshuis De Lier tel. 0487-515551 of via info@horecadelier.nl.